6979145095,6946227617 Άγιοι Ασώματοι, Αίγινα
Search Close
 
 
 
 
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΒΑΣ | Τέντες - Πέργκολες - Περιφράξεις Αίγινα


Η επιχείρησή μας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΒΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα,  μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την περίφραξη οικοπέδων, σπιτιών, γηπέδων, βιομηχανικών χώρων και γενικότερα την περίφραξη κάθε χώρου σε όλη την Αίγινα.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και με προσοχή στην λεπτομέρεια, πραγματοποιούμε παντός είδους περιφράξεις, ενώ μπορούμε να υποστηρίξουμε από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο, πάντα με την ίδια υπευθυνότητα.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας ώστε να κάνουμε μελέτη του χώρου, να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες προκειμένου να σας υποβάλλουμε τις ιδανικές προτάσεις για την περίφραξη του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ
  Συρματοπλέγματα
  Πονταριστά Πλέγματα
  Εξάγωνο Κοτετσόσυρμα
  Κουνελόσυρμα
  Αγκαθωτά - Περίφραξη Ασφαλείας
 
 
 
Παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την σωστή περίφραξη του χώρου σας. 

Η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής σε ό,τι έχει να κάνει με όλα τα είδη των περιφράξεων, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, μας καθιστούν αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς στο χώρο της περίφραξης.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αίγινα.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.