6979145095,6946227617 Άγιοι Ασώματοι, Αίγινα
Search Close
hero image
 
 
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΒΑΣ
Τέντες - Πέργκολες - Περιφράξεις Αίγινα


Η επιχείρησή μας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΒΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με τέντες, πέργκολες και περιφράξεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αίγινα.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της τέντας αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την σκίαση του χώρου σας και να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και μεγάλους χώρους.

Στο χώρο της περίφραξης, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση κάθε είδους περίφραξης σε οικόπεδα, σπίτια, γήπεδα, βιομηχανικούς χώρους και γενικότερα σε κάθε χώρο που θα μας ζητηθεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ
Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα από υφάσματα τεντών, όλων των ποιοτήτων και στυλ, μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και στην αισθητική του χώρου σας. Επίσης, σε εμάς θα βρείτε και μηχανισμούς και μοτερ που θα κάνουν την καθημερινότητα σας λειτουργική και άνετη.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τέντες, πέργκολες και περιφράξεις, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αίγινα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται και αποτελεί εγγύηση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την σκίαση και την περίφραξη του χώρου σας. Στόχος μας είναι πάντα η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, πάντα σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.